Cautare

2214 de rezultate pentru "viitorul chirnogi" (2.65 secunde)
DA, veniti la referendum si hotarati-va viitorul! ... DA, veniti si pecetluiti viitorul unit european si democratic al Romaniei! DA la Timisoara!
In fond, toti isi joaca viitorul, si nu doar viitorul politic, daca se intoarce Traian Basescu. Sistemul creat de Basescu functioneaza.
In realitate, se vede limpede ca fostul premier - sustinut de fidelii sai - se pregateste pentru un rol ceva mai consistent in viitorul apropiat.
Sorin Rosca Stanescu) USL pleaca in campania electorala cu obiectivul de a obtine, in final, 64 la suta dintre mandatele din viitorul Parlament.
Sa nu uitam 2014 va fi din nou an electoral, de aceea 2013 pentru societatea romaneasca si pentru viitorul Romaniei va fi un an vital.
Aceea de a stabili ierarhiile in viitorul Parlament si in viitorul Guvern si intr-o multime de alte institutii publice. Puciul, daca va fi, va fi sinucigas.
PSD si PNL au de luat, urgent, decizii capitale, atat pentru viitorul Romaniei, cat si pentru viitorul lor, ca partide.
Un experiment periculos pentru viitorul Europei Romania a ajuns subiectul unui experiment periculos al birocratiei de la Bruxelles, care pune in discutie viitorul Europei.
Dosarul Schengen In sfarsit, in dosarul Schengen, oaspetele de la Bucuresti a primit din nou "sprijinul de principiu al Frantei in favoarea aderarii Romaniei si a Bulgariei in spatiul de libera circulatie", dar asa cum se stie, acest sprijin nu este suficient pentru a rezolva problema care va fi din nou abordata la viitorul Consiliu JAI din luna martie.
Traian Basescu, viitorul prim-ministru al Romaniei. ... Fostul ministru al Finantelor in Guvernul Tariceanu, Ionut Popescu, a lansat pe blog un scenariu bomba in legatura cu viitorul politic al lui Traian Basescu.
In timpul discursului, sustinatorii acesteia au scandat "Udrea Presedinte" • Candidez in numele celor care mai cred in PDL si vor sa ii construiasca viitorul. ... • Va propun din nou sa fim constienti ca viitorul sta in votul pe care il vom da astazi.
"Vorbesc foarte frumos despre Guvern cu Merkel cu Holland (...) ". Traian Basescu a lasat a spus ca viitorul președinte al Romaniei nu va fi un politician.
Desi ramanem profund europeni in aspiratiile noastre si credem in continuare in viitorul Uniunii Europene, trebuie sa subliniem ca perioada actuala, complicata si complexa, trebuie sa ocazioneze o analiza profunda si sa genereze masuri echilibrate, drepte, dedicate atat restabilirii intregului cadru democratic european, cat si evaluarii si propunerii de masuri inteligente, drepte si eficiente, pentru relansarea constructiei europene.
Sa isi sustina propria viziune despre viitorul Parlament, opunandu-se lui Basescu si unei viziuni tembele, dar populare, asumandu-si riscul de a fi infranti la referendum?
Desi, la modul declarativ, poporul este invocat de presedintele Basescu la fiecare declaratie, acesta este ultimul la care viitorul...fost presedinte se gandeste.
E total gresit sa vorbim despre "romanizarea" Republicii Moldova Romania si Republica Moldova au o istorie si cultura comune, de aceea e total gresit sa se vorbeasca despre "romanizarea" statului vecin, ai carui cetateni isi vor alege viitorul in mod liber, a declarat ministrul de Externe, Titus Corlatean, intr-un interviu acordat agentiei ruse Interfax, cu prilejul vizitei sale la Moscova, transmite Agerpres.
Prezidentiale Un an si foarte putin mai avem pana la urmatoarele alegeri prezidentiale si nu ne putem incumeta sa socotim cine ar putea fi viitorul presedinte.
Tariceanu, viitorul presedinte al Senatului? ... "Tariceanu, viitorul presedinte al Senatului? Ca ministru, dupa ce ai fost prim-ministru, e mai greu", a spus moderatorul emisiunii "Editia de seara", de la Romania Tv.
Stimati colegi senatori, am fost si sunt un admirator si sustinator al institutiei Armatei si al celor ce servesc sub culorile tricolorului romanesc, de aceea cred ca solutia cea mai buna pentru viitorul Armatei si pentru Romania ca partener NATO este pastrarea consensului de actiune intre factorii politici si cei militari.
Viitorul Presedinte al Romaniei va trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii: ... Victor Ponta corespunde cerintelor pentru a fi viitorul Presedinte al Romaniei.
google-analytics.com